Idrottsgymnasium övriga idrotter

Det är med stolthet och glädje vi konstaterar att vi genom åren haft mer än 30 olika idrotter representerade på Kulla! Nu kommer du att kunna satsa på din idrottskarriär samtidigt som du studerar.

Vi erbjuder dig undervisning inom kostlära, fysträning, mental träning och ledarskap. Vi arbetar tillsammans med din klubb/förening med att utveckla dig som idrottare och hjälper dig att sätta upp tydliga mål som följs upp kontinuerligt under kursens gång för att du ska få möjlighet till en optimal utveckling. Träningen görs inom ramen för ditt ordinarie idrottande i den klubb du är ansluten till. Du börjar senare på fredagar för att möjliggöra för dig att planera din tid på det sätt som är bäst för just dig.

Hockeyklubbor

Ansökan

För att kunna antas till vårt idrottsgymnasium behöver du först antas till något av våra nationella program eller till vårt introduktionsprogram. När du gör ditt skol- och programval i Skånegy fyller du i att du vill göra ditt idrottsval. Detta går att göra ända fram till den 15 maj. Efter det kommer du att få bekräfta din ansökan i ett separat mail som Kullagymnasiet skickar ut till dig.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: