Studenten på Kullagymnasiet

Årets studentvecka är fullspäckad med aktiviteter för Kullagymnasiets studenter. Så här ser programmet ut:

Tisdag 31 maj

I Kullagymnasiets cafeteria serveras studenterna balfrukost av studentkomittén från klockan 06.00.

Fredag 3 juni

Kullagymnasiets Kick-off startar 12.30 på skolan och efteråt arrangerar studentkomittén karaoke i Tivoliparken 13.00-15.00.

Tisdag 7 juni

Volleyboll arrangeras av studentkommittén vid Kvickbadet klockan 10.00-15.00.

Onsdag 8 juni

Studentmiddag arrangeras av Kullagymnasiet och studentkomittén på Arilds vingård med start klockan 18.00. Kullagymnasiet anordnar bussar tillbaka till Höganäs centrum kl 24.00.

Fredag 10 juni

Klockan 09.30 träffas studenterna för frukost, mösspåtagning och fotografering på Kullagymnasiet. Studenterna träffas klassvis i respektive klassrum och alla samlas sedan gemensamt, en sista gång, för lunch i Kullagymnasiets matsal klockan 11.30.

Utspringet startar kl. 14.00 och vi avslutar med en gemensam kortege till hamnen.

Ni som vill vara med på utspringet samlas på gräsmattan vid den gröna globen/skateparken från ca 13:45. Kommer ni med bil hänvisar vi till parkering norr och öster om skolan.

Till hamnen kommer kortegen ca. 15:00.

I år är det arrangemangen volleyboll, såpabandy och karaoke som ligger till grund för utspringsordningen - denna presenteras på studentdagen 10 juni under lunchen i matsalen. Aktiviteter som anordnas av eleverna själva utöver dessa är inte i skolans regi och inget som skolan ansvarar för.

 

Vi önskar er alla en trevlig avslutande vecka på Kullagymnasiet!

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen