Växla upp Höganäs – Välkommen på frukostträff

  • 24 sep
  • Höganäs
  • naringsliv@hoganas.se

Fredagen den 24 september är du som är företagare i Höganäs kommun varmt välkommen till höstens första näringslivsträff. Vi ses på nyöppnade Magasin 36 där det bjuds på frukost, mingel och senaste nytt från kommunens näringslivsavdelning.

Carola Netterlid och Erik Hultgren, näringspolitiska rådgivare på Svenskt Näringsliv, presenterar resultatet av deras undersökning Företagsklimat 2021. Carola och Erik kommer att presentera rankingen, berätta vad undersökningen säger om företagsklimatet i Höganäs kommun, hur mätningen går till, och så vidare. Ta gärna med dig frågor, inspel och kreativa idéer för framtiden! Vårt kommunalråd Peter Schölander finns på plats och delger senaste nytt från kommunen.

Vi slår upp portarna 7.30 och inleder då med frukost och mingel. Programpunkterna drar igång 8.00 och avslutas 9.00. Därefter följer en visning av nyöppnade Magasin 36 för dig som har möjlighet att stanna kvar.

Varmt välkommen med din anmälan Länk till annan webbplats.. Vi vill ha din anmälan senast måndagen den 20 september. Mötet genomförs utifrån rådande läge med restriktioner. Begränsat antal platser – först till kvarn!

Mer information

Datum:

Tid:

07:30 - 09:00

Ort:

Höganäs

Plats:

Magasin 36
Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen