Starta eget - digital inspirationsträff med Nyföretagarcentrum

  • 2 maj 2022
  • 17.30 - 19.00

Ligger du i startgroparna för att starta eget företag? Eller har du nyligen startat men känner att du behöver mer kött på benen? Då erbjuder Nyföretagarcentrum digitala inspirationsträffar för dig!

Kvällen innehåller bland annat:

Presentation NyföretagarCentrum
Affärsidén
Affärsplanen
Viktig information
Framgångsfaktorer
Stöd i starten
Vår förhoppning är att du ska känna dig mer redo och inspirerad att starta och driva ditt företag!

Förbereda dig?
Inför mötet kan du förbereda dig genom att starta arbetet med din affärsplan via: Affärsplanen
Du kan även skapa en inloggning på verksamt.se som är myndigheternas samlingssida för de som ska starta företag. Efter informationsträffen kan du boka in dig på en enskild rådgivning via vår hemsida.

Varmt välkommen med din anmälan! Länk till annan webbplats.

Från och med 1 december måste du visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer på plats. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha fått minst två doser av vaccinet samt visa upp giltig legitimation.

Vaccinationsbeviset ska visas på inomhusevenemang såsom föreläsningar, idrottsevenemang, teater, utställningar, film och konserter som samlar fler än 100 personer på plats. Syftet är att begränsa den ökade smittspridningen av Covid-19 hos ovaccinerade och göra besöket så säkert som möjligt. Vaccinationsbeviset gäller för personer från 18 år och uppåt.

Höganäs kommun följer och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Informationen uppdateras löpande. Tillsvidare gäller Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen