Skåne Innovation Week 2022

  • 13 juni 2022 - 17 juni 2022
  • 00.00

Ett veckolångt forum runtom i hela Skåne som visar hur innovation, forskning och utveckling är avgörande för människors framtidstro.

Skåne Innovation Week är en del i Region Skånes arbete med att tillämpa ”Skånes innovationsstrategi för hållbar tillväxt”. Syftet med veckan är att stärka Skånes innovationskultur och innovations- och entreprenörskapsförmåga. Avdelningen för Regional Utveckling på Region Skåne, är sedan starten 2014 huvudarrangör för veckan. Det som dock gör Skåne Innovation Week unikt, är att Region Skåne har inget eget program, utan välkomnar istället innovationsstarka arrangörer runt om i hela Skåne att stå för innehållet. Det kan vara företagsinkubatorer, kommuner, kluster, företag, föreningar eller entreprenörer som står bakom det som händer.

Gemensamt är alla arbetar för ett mer innovativt Skåne, och visar upp projekt, processer, arbetssätt och konkreta resultat och innovationer som på olika sätt bidrar till hållbar tillväxt.

Vill du vara med och skapa innovation week?
Är ni en verksamhet som jobbar med innovation, utveckling och forskning i Skåne har ni en viktig roll under veckan. Det är tack vare er som Skåne Innovation Week får sitt unika innehåll. Ta chansen att arrangera en aktivitet under Skåne Innovation Week! Läs mer här Länk till annan webbplats.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen