Förbered dig inför sommarens stora event i vår region, H22 city Expo! Work Shop serie

  • 25 januari 2022
  • 00.00

Få en grym start på det nya året tillsammans med oss! - Anmäl dig till en kostnadsfri workshop den 25 januari

Vi vet att det idag är en konkurrensfördel att arbeta med värdskap. Men utifrån ett hållbarhetsperspektiv är det också viktigt att vi arbetar med gästskap. Hur kan vi som destination påverka besökaren att ta ansvar för platsen man är på? Och hur kan vi hjälpa besökaren att göra hållbara och smarta val?

Vi bjuder in till spännande och lärorika workshops för dig i besöksnäringen i nordvästra Skåne och Helsingör. Vi har inget maxantal från respektive företag, så ta gärna med dig kollegor och bli kreativa tillsammans. Det här vill ni inte missa!

Första tillfället som erbjuds är den 25 januari 09:00-12.00 Ni kan också vara med digitalt 9-12:00. Workshoparna är kostnadsfria och arrangeras av Familjen Helsingborg tillsammans med Helsingör kommun.

På årets första workshop har vi Lottie Knutson som inspirationsföreläsare kopplat till värdskap och gästskap.

Boka dessutom in förmiddagarna den 1 mars, 30 mars och 27 april redan nu som kommer handla om Hållbar destination, paketering och sälj- och marknadsföring samt en boost inför H22 City Expo.

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Från och med 1 december måste du visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer på plats. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha fått minst två doser av vaccinet samt visa upp giltig legitimation.

Vaccinationsbeviset ska visas på inomhusevenemang såsom föreläsningar, idrottsevenemang, teater, utställningar, film och konserter som samlar fler än 100 personer på plats. Syftet är att begränsa den ökade smittspridningen av Covid-19 hos ovaccinerade och göra besöket så säkert som möjligt. Vaccinationsbeviset gäller för personer från 18 år och uppåt.

Höganäs kommun följer och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Informationen uppdateras löpande. Tillsvidare gäller Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen