Nominera din favorit till Årets Företagare

Företagarna och Höganäs kommun arrangerar varje år Årets Företagarfest för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens framgångsrika företagare. I år 2021 blir precis som förra året ett annorlunda år och vi kommer istället för en fest, göra en digital prisutdelning i maj. Missa inte möjligheten att nominera din favorit i de olika kategorierna!

Nominera din favorit här senast den 20 mars. Nedan kan du läsa om kriterierna för de olika priskategorierna.

Årets Företagare

Utmärkelsen delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Priset delas ut till företagare som utfört en prestation utöver det vanliga i sin kommun och fungerar som en förebild för andra företagare. Den nominerade kan ha utfört något nytt inom sin bransch, utvecklat en befintlig produkt och/eller banat väg för nya sätt med sitt företagande och uppvisar lönsamhet och tillväxt. Den nominerade företagaren ska:

  • Äga och driva sitt företag
  • Vara en ledare och förebild för andra
  • Ha en god lönsamhet och inga anmärkningar

Årets Unga Företagare

Årets Unga Företagare delas varje år ut av organisationen Företagarna till en framgångsrik företagare under 35 år. Utmärkelsen delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Priset delas ut till företagare som utfört en prestation utöver det vanliga i sin kommun och fungerar som en förebild för andra företagare. Den nominerade kan ha utfört något nytt inom sin bransch, utvecklat en befintlig produkt och/eller banat väg för nya sätt med sitt företagande och uppvisar lönsamhet och tillväxt. Den nominerade företagaren ska:

  • Äga och driva sitt företag
  • Vara en ledare och förebild för andra
  • Ha en god lönsamhet och inga anmärkningar.

Årets Entreprenör

Priset delas ut till den eller de personer som har en entreprenörskapsanda i mästarklass och därmed berikar näringslivet i Höganäs med nya idéer, arbetstillfällen och stor utveckling.

Årets Serviceprofil

– har ett genuint engagemang och intresse att hjälpa sina kunder, de är kunniga och professionella i sitt agerande. De ger en upplevelse utöver det vanliga och får därmed ständigt återkommande kunder.

Höganäs Stadsstjärna

Priset delas ut till den verksamhet som har ett gott värdskap och hög servicegrad. Genom kreativitet och samverkan med stadens olika aktörer bidrar verksamheten aktivt till goda upplevelser och handelsplatsutveckling i Höganäs.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen