Vill du bli mentor till en elev på Kullagymnaiset?

I Höst kickar vi igång Kullagymnasiets nya mentorskapsprogram för elever i årskurs 3. Nu är vi på jakt efter dig som vill inspirera, guida och få adepten att reflektera och ta in nya perspektiv för sin framtida studie och karriär.

Mentorprogrammet ska stärka Kullagymnasiets årskurs 3 elevers förutsättningar för kommande karriär/arbetsliv och studier– och ger dig som mentorer möjlighet att bidra i denna process och möta framtidens medarbetare.

Som mentor kommer du få en uppstart med information om mentorskap. Mentorskap handlar mycket om att ställa frågor, lyssna, öppna upp dörrar genom att få adepten att reflektera och ta in nya perspektiv.

Inom mentorprogrammet kommer två gemensamma träffar att arrangeras. Till dessa bjuds samtliga mentorer och elever in för att mingla, utveckla nätverk samt ta del av erfarenhetsutbyte och inspiration. Därefter bokar mentor och adept in enskilda träffar, minst tre. Mentorsprogrammet avslutas med en gemensam träff där vi summerar, utvärderar och ger möjlighet till uppföljning. Vill du vara med och påverka framtidens arbetskraft, ansök till mentorsprogrammet redan idag via länken ​https://minasidor.hoganas.se/mentor Länk till annan webbplats.

Ansök senast den 17 september. Därefter kommer vi matcha ihop rätt adept med rätt mentor. Dock kan vi inte garantera att alla som ansöker får en adept. ​​

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen