Logo-visit

Vill din verksamhet vara med och bidra till ett mer hållbart Höganäs?

Just nu gör kommunen en förstudie kring ett koncept som heter ”City Points”. City Points är en app som bygger på att invånare, föreningar eller företag gör olika uppdrag eller ”goda handlingar” för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Efter utfört uppdrag tjänar man poäng i appen. Dessa poäng kan sedan lösas in till värdecheckar, kuponger eller sponsrade produkter/tjänster. Exempel på uppdrag i appen kan vara att delta i strandstädning, delta i nattvandring, delta i matsvinnstävlingar och skänka begagnad utrustning till vår nystartade Sportbank, osv.

– Vill din verksamhet vara med i den här satsningen? Vi söker näringsidkare som kan tänka sig att ställa upp och skänka mindre give-aways eller på annat sätt sponsra med rabatter, kuponger eller värdecheckar. Det kan vara ett sätt att marknadsföra er verksamhet lite extra, att visa att ni bidrar till ett hållbart Höganäs och nå nya kundkretsar. Andra förutsättningar, förväntningar och behov kan diskuteras vidare om intresse finns. Detta är en första intresseundersökning och er intresseanmälan är inte bindande. Vid intresse, kontakta undertecknad, gärna så fort som möjligt men senast 30 september på mejl rebecka.hansen@hoganas.se så får ni mer information om satsningen.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen