Var med och skapa Skåne Innovation Week 2022 tillsammans med Region Skåne!

Är ni en verksamhet som jobbar med innovation, utveckling och forskning i Skåne? Då har ni en viktig roll under den 13 – 17 juni. Det är tack vare er som Skåne Innovation Week får sitt unika innehåll. Ta chansen att arrangera en aktivitet under Skåne Innovation Week. Nu öppnar möjligheten att registrera en aktivitet!

Tillsammans stärker vi skånsk innovationskultur
Skåne Innovation Week är en del i Region Skånes arbete med att tillämpa ”Skånes innovationsstrategi för hållbar tillväxt”. Syftet med veckan är att stärka Skånes innovationskultur och innovations- och entreprenörskapsförmåga. Avdelningen för Regional Utveckling på Region Skåne, är sedan starten 2014 huvudarrangör för veckan. Det som dock gör Skåne Innovation Week unikt, är att Region Skåne har inget eget program, utan välkomnar istället innovationsstarka arrangörer runt om i hela Skåne att stå för innehållet. Det kan vara företagsinkubatorer, kommuner, kluster, företag, föreningar eller entreprenörer som står bakom det som händer.

Genomför en aktivitet tillsammans med en annan aktör
För er som vill arrangera något tillsammans med en annan aktör finns det möjlighet att ansöka om finansiering i form av samverkanscheckar. Ansökningsperioden är öppen mellan 11 – 27 april.

Hela Skåne är skådeplatsen
Precis som tidigare år arrangerar innovationsaktörer från offentlig sektor, näringslivet och akademin aktiviteter och event runt om i Skåne. I år kommer Skåne Innovation Week även att ta plats på The Tivoli i centrala Helsingborg 13 till 17 juni – mitt under den internationella stadsmässan H22, som pågår från 30 maj till 2 juli.

Läs mer om veckan och hur ni deltar här:

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen