Forza summer Höganäs får högt betyg av de deltagande ungdomarna

Under tre sommarveckor fick 24 ungdommar i årskurs 9 till årskurs 2 på gymnaiset möjligheten att gå sommarlovsentreprenörsprogrammet Forza summer Höganäs som en del av våra kommunala sommarjobb. De har fått testa på livet som entreprenör, utveckla sitt självledarskap och tron på sig själva!

Ungdomarna fick erfarenheter av att arbeta i projektform både fysiskt och digitalt, att arbeta tillsammans med andra ungdomar, träna de mjuka färdigheterna såsom kommunikation, samarbete, initiativförmåga och kreativitet. De har gjort olika businesshacks och artiklar om olika profiler i Höganäs kommun och under hela resans gång blev de coachad av erfarna företagare och entreprenörer.

Under kulturnatten den 17 september kommer även ungdomarnas reportage visas upp. Reportagen kommer hängas upp i stora träd som står utanför biblioteket för att på ett kreativt sätt visa upp ungdomarnas fantastiska arbete som de gjorde under sommaren för fler.

I utvärderingen svarar 100 % att de fått med sig viktig kunskap inför framtiden, att de utmanat sig själva och är stolta över vad de gjort i sommar. Det är fina betyg tycker vi.

Du kan ta del av hela utvärderingen här. , 876.4 kB.

Forza summer Höganäs är en satsning som finansierats med medel från Region Skåne, Stiftelsen Gripen och Höganäs kommun.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen