Nätverk för företagare

Nätverk och att träffa andra företagare på olika mötesplatser är en framgångsfaktor för att få nya affärer, kontakter och kompetens. Söker du kontakter med andra företag inom din bransch eller en ny bransch? Det finns ett stort antal nätverk att tillgå i Höganäs kommun och Familjen Helsingborg.

Som företagare i Höganäs kommun och Familjen Helsingborg finns ett flertal olika nätverk att ta del av och bli medlem i. Tveka inte att kontakta något av nedanstående nätverk för att höra hur de jobbar och vad de har att erbjuda.

Vill du inte bli medlem i något specifikt nätverk, men ändå få chansen att träffa och mingla med andra företag så anordnar Höganäs kommun stadshusluncher några gånger per år. Under dessa tillfällen får du möjlighet att lyssna på det senaste från Höganäs kommun, äta en god lunch och mingla med ett hundratal andra företagare från Höganäs Kullabygden. Är ditt företag relativt nystartat? Passa på att kort berätta om din verksamhet, då nya företag och ansikten är en stående punkt i programmet. Under våren 2021 är stadshusluncherna Coronasäkrade och sänds digitalt, men förhoppningen är att vi ska kunna köra som vanligt igen under hösten 2021.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen