Kullahalvön blomstrar 8 - 10 september

Den 8 – 10 september hyllar vi det lokala och det i säsong, både när det gäller lokal handel, det som skördas på våra bördiga jordar och det som produceras och förädlas här på Kullahalvön. Det blir en helg som bjuder på farmers market på Salthallarna med livemusik, och roliga aktiviteter för hela familjen, bönder och vinproducenter bjuder hem till sina gårdar och vi uppmärksammar vår egna valuta Euronäs. En helg för alla som älskar god mat och dryck och som värdesätter det lokala.

Vill du vara en del av Kullahalvön blomstrar?

Farmers market Salthallarna 9 september
Odlar, förädlar eller skapar du på Kullahalvön? Då är du varmt välkommen att sälja från Famres market på Salthallarna. Vi bygger upp marknadsstånd och skapar kringaktiviteter.
Var: Salthallarnas parkering, Bruksgatan 36
När: 9 september 11:00 - 18:00
Boka plats

Krögare på Farmers market 8 - 9 september
Det bjuds på livemusik och andra programpunkter från scen och ett gemensamt serveringstillstånd skapar ett krögarområde i anslutning till scenen. Här inne tillagar lokala krögare små rätter på råvaror från Kullahalvön och här serveras lokal dryck. Vill du vara en del av krögarområdet?
Var: Salthallarna gemensamt serveringsområde
När: 8 och 9 september 11:00 - sent
Anmälan till

Besök på gården 10 september
Vill du bjuda hem besökare till din gård och visa upp dem hur du jobbar med att odla, eller om du har någon aktivitet du vill bjuda in till? På söndagen den 10 september är det hemma hos bönder, här kan besökare köpa med sig produkter från gården. Vi lägger in alla öppna gårdar i en karta och har med det i programmet.
Var: Hemma hos dig
När: Söndagen 10 september 11:00 - 18:00
Anmälan till

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen