Information om coronavirus (covid-19)

Nu gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridningen av covid-19.

Information om coronavirus (covid-19)

Nu gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridningen av covid-19.

Mark och lokaler

Kommunen har ett utbud av verksamhetsmark som omfattar både industriell verksamhet och handel. På vårt outletområde tar kommunen fram detaljplanelagd mark för handel och småindustri.

Mark och lokaler är viktiga för företag som vill utvecklas. Kommunens näringslivsavdelning är uppdaterad om ledig kommunal mark för verksamheter och kan ofta ge tips om omgående lediga verksamhetslokaler att hyra eller köpa.

Är du intresserad av att köpa mark för din verksamhet? Skicka oss ett mail så berättar vi mer: naringsliv@hoganas.se.

Mark och lokaler för olika typer av verksamhet finns både i Höganäs kommuns utbud och i privat regi. Via vår samarbetspartner Objektvision och med hjälp av lokala mäklare kan du få detaljerad information.

Gå till objektvision.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du en ledig lokal?

Vi erbjuder alla fastighetsägare/förmedlare att kostnadsfritt lägga in sina lediga lokaler via vårt kommunavtal med Objektvisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På gång

På Tjörröds verksamhetsområde tas nu fram mer mark för småindustri och handel. Vårt outletområde utgör en del av Tjörröds verksamhetsområde.

Grundpriset för verksamhetsmark i Höganäs kommun är 150 kronor per kvadratmeter. Där handel är tillåtet är priset 250 kronor per kvadratmeter. Lägestillägg förekommer i vissa fall.

Sidansvarig: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: