Affärutveckling

Vilket mål du än har med ditt företag, finns det olika stödfunktioner som kan hjäla dig i ditt företags utveckling. Här nedan berättar vi om några av möjligheterna.

CoSkill

CoSkill erbjuder små och medelstora företag skräddarsydda utbildningspaket med fokus på digital utveckling – kostnadsfritt. Erbjudandet riktar sig till alla branscher och möjliggör både för experter att specialisera sig och för hela personalstyrkor att tillsammans blir bättre på ett enskilt verktyg. Vad behöver ditt företag för att ta nästa digitala kliv? Det tar ni reda på ihop!

Läs mer här

Affärsutveckling ReLoad

Projektet ReLoad Skåne har till syfte att stärka konkurrens-kraften och bidra till hållbara tjänster, produkter och processer.

Företagen får stöd av affärsutvecklare och experter inom inno-
vation, digitalisering och grön omställning. De får också välja mellan korta, konkreta utbildningar i ämnen som många företagare behöver för att driva företaget mer effektivt och lönsamt. Genom en grundlig analys skräddarsys innehållet efter företagens behov.

Projektet är möjligt tack vare medfinansiering från React-EU
och Småföretagarnas Riksförbund. Det drivs av Affärskompetens Sverige ideell förening, som tidigare drivit projekt i Norduppland, Dalarna, Gävleborg och Värmland med gott resultat.

Utbildningar och möten sker tillsvidare digitalt förutom vissa föreläsningar och nätverkande. Företaget ska ha max 49 anställda, säte i Skåne län och betalar endast 4000 kr per företag. Det finns 300 platser. Intagningen till projektet är öppen mellan 1 november till 31 december 2021.

Framtidgeneratorn

Almi sätter nu extra fokus på hållbar utveckling. Under samlingsnamnet Framtidsgeneratorn hittar du en rad affärsutvecklingstjänster som på olika sätt hjälper dig framåt i ditt hållbarhetsarbete – oavsett hur långt du har kommit. Det kan handla om att identifiera hållbarhetsrisker i din verksamhet, hitta nya affärsmöjligheter och hjälp att bygga en hållbarhetsstrategi för ditt företag.

Framtidsgeneratorn utgår alltid från där du och ditt företag befinner er – oavsett om du har kommit långt i din resa eller om du står i början av den. Med Framtidsgeneratorn identifierar ni tillsammans ditt nästa steg.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen