Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Utbildning & förskola Grundskola NYHAMNSSKOLAN

Nyhamnsskolan

I Nyhamnsläge, några kilometer utanför Höganäs, ligger Nyhamnsskolan. En bra bit från stress och jäkt, nära havet och naturen trivs barnen och känner sig trygga.

Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Till skolan är två förskolor knutna, Strandbackens förskola och Stinsängens förskola. Det finns möjlighet att välja mellan en mer traditionell avdelning eller Naturrutan som är en uteavdelning.

Mitt i det moderna samhället finns den lilla skolan med de stora möjligheterna. Arbetsglädje och hög studiemotivation genomsyrar skolan och ger barnen de bästa förutsättningarna att lyckas med sina studieresultat. Höga förväntningar och delaktighet ger positiva ungdomar som är redo för nya utmaningar.

Verksamheten är fast förankrad i styrdokumenten genom duktiga pedagoger. Barnen utgår alltid från sina egna förmågor och känner trygghet under ledning av behöriga och professionella pedagoger.

Utöver den dagliga verksamheten med barnen och eleverna jobbar hela skolområdet med läslust, läsförståelse och lässtrategier. 

 

Aktuellt

Koka dricksvattnet

Tarmbakterier har upptäckts vid provtagning av dricksvattnet i Helsingborgs stad. Höganäs och Helsingborgs vattennät hänger ihop. Som en säkerhetsåtgärd utfärdas därför kokningsrekommendation i hela Höganäs kommun och i centrala och norra Helsingborg. Vi ber vänligen vårdnadshavarna att skicka med vatten till skolan så att barnen har att dricka under dagen. Tack på förhand!

 

 

Sidan uppdaterad 23 augusti 2016

Kontakt

 • Nyhamnsskolan
  042 - 33 76 30
  Fax: 042 - 33 76 38

  Eleshultsvägen 24
  263 76 Nyhamnsläge
 • Lars Ahl
  Rektor med områdesansvar
  Åk 4-9
  042-33 76 32

 • Anne Bergknut
  Rektor
  F-3 och fritidshem
  042-33 76 31

 • Åsa Lerviken
  Förskolechef
  042-33 76 29