Information om coronavirus (covid-19)

Nu gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridningen av covid-19.

Information om coronavirus (covid-19)

Nu gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridningen av covid-19.

Mötesplats Snäckan

Mötesplats Snäckan är en ny mötesplats. Vi vill utveckla mötesplatsen tillsammans. En mötesplats där du kan få en trevlig kväll med både nya och gamla kompisar!

OBS!

Coronasäkrad aktivitet under våren: Vi följer gällande rekommendationer för att minska smittspridning av Covid-19 och under våren har vi alla aktiviteter utomhus. Klä er därför efter vilket väder det är så ni håller er varma och torra!

Vi vill skapa en verksamhet för ungdomar & vuxna som har en funktionsnedsättning och vill träffa andra i liknande situation.
Detta vill vi göra tillsammans med dig som invånare och i samverkan med funktionshindersorganisationer. Kanske vi tillsammans kan starta en förening?

På mötesplatsen ska du kunna prova på många olika aktiviteter såsom: sällskapsspel, titta på film, måla och skapa. Vi beger oss också iväg ut och iväg till andra platser för att pröva olika aktiviteter exempelvis på Eric Ruuths kulturhus såsom e-sport, foto och teater. Vi samverkar också med föreningar såsom Höganäs Makerspace och provar på att skapa med 3D-skrivare, gjuter i betong eller lappa och laga dina favvojeans.

Vill du ha mer information?

Eller vill du vara med och utveckla mötesplatsen? Skicka ett mejl till Anna Pihlqvist.

Behov av hjälp med toalett, mat och medicin

Om du behöver hjälp med toalettbesök, mat eller medicinering behöver du ha med dig en ledsagare/kontaktperson/assistent eller personal.

Här finns vi

Stinsens trädgårdsgata 19 (vid Höganäs busstorg)

Öppettider:
Torsdagar klockan 18.00-19.30.
Helger och röda dagar har vi stängt.

Personal:
Jämna veckor: Tina och Maud
Udda veckor: Anna och Assan

Sidansvarig: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: