Kultur och fritid

På denna sida har vi samlat vanliga frågor och svar angående covid-19 som rör kultur och fritid. Informationen uppdateras regelbundet och är riktad till invånare och besökare till Höganäs kommun.

Evenemang i pandemin

Många evenemang ställer om för att anpassas efter restriktioner och rekommendationer. I vår evenemangskalender hittar du tips på evenemang. Kika gärna och se om du hittar något skoj för dig, vänner och familj. Vi lägger in olika typer av evenemang, exempelvis utomhusaktiviteter, digitala aktiviteter med mera.

Här hittar du evenemangskalendern

Idrott och aktiviteter på fritiden

Vill du som förening ha information och råd finns uppdaterad information om vad som gäller på Riksidrottsförbundets hemsida.

Mer information om idrott finns på Riksidrottsförbundets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad gäller på kommunens anläggningar?

  • Håll avstånd i våra lokaler
  • Tvätta händerna
  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Bamses läsrum på Vikens Bibliotek är bokningsbart under bibliotekets bemannade öppettider, ring 042-33 76 98 för att boka
  • Använd gärna vårt digitala bibliotek www.bibliotekfh.se

Verksamheter som riktar sig till barn och ungdomar är öppna – det gäller även babysim/barnsim där föräldrarna måste vara med.

Gymmet är öppet, men max åtta personer tillåts träna samtidigt. Rehabträning är tillåten samt träning för barn födda 2002 och senare.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen