Stöd och hjälp

Under rådande pandemi är det många som blir påverkade och utsatta på olika sätt. Känner du oro och är i behov av stöd? Här har vi samlat information som handlar om både ekonomisk stöd och information vid våld i nära relationer.

Bodil Hallin, budget- och skuldrådgivare i Höganäs kommun, berättar om hur du kan hjälpa och underlätta för de personer som har problem med sin ekonomi.

Vi ger vägledning och svarar på frågor om din privatekonomi.
Budget- och skuldrådgivare: Bodil Hallin, 042-33 72 32
Enhetschef: Tina Sjödahl, 042-33 72 13

Om du har frågor kring ekonomiskt bistånd kontakta Socialförvaltningens reception under vardagar 08.30–09.30 på 042-33 71 28

Kontakten med oss är helt kostnadsfri och vi har tystnadsplikt. Vi har även samlat tips och länkar för dig som är orolig över din ekonomi här. Öppnas i nytt fönster.

Du kan alltid kontakta oss på Vuxenenheten, 042-33 77 43, om du ser varningssignaler, upplever någon form av våld, hot eller kränkning eller känner dig utsatt. Du kan också kontakta oss om du själv utsätter någon annan för våld, eller är orolig för någon i din närhet.

Om du upplever en situation som akut ska du alltid ringa 112. Du kan även kontakta polisen på 114 14 och berätta om det du upplever eller är orolig för. I det fall nödsituationer uppstår på kvällar och helger kan du ringa polisen som sedan kontaktar socialjouren.

Läs mer om vad våld i nära relationer är och vilket stöd Höganäs kommun erbjuder här.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen