Webbversion Edlevo

I webbversionen av Edlevo kan du nå många av de funktioner som används inom utbildningsförvaltningen i Höganäs kommun.

Du kan komma åt frånvaroanmälan, information, meddelande, skolschema, barnschema, lovplanering och kontaktuppgifter.

Inloggning

För att garantera säker och trygg inloggning loggar du in med Mobilt BankID. Du beställer mobilt bankID från din internetbank.

Läs mer här om hur du beställer BankID Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hjälp

Hjälptexter finns för samtliga funktioner i Edlevo.

Så här fungerar webbversionen av Edlevo

Det fungerar på samma sätt som i appen, men tänk på att notifikationer ej fungerar i webbversionen.

På startsidan ser du ditt/dina barn i den verksamhet där Edlevoskolfunktioner används. Du kan välja att använda vissa av tjänsterna för alla barn direkt på startsidan eller ”swipa” till enskilt barn för att ta del av tjänsterna för det barnet. När du klickar på en tjänst visar barnikonen för vilket eller vilka av dina barn informationen berör. Längst upp i högra hörnet finns också en meny.

De funktioner som visas i Edlevo kan variera per barn på grund av vilken funktionalitet som används i den verksamhet som barnet tillhör.

I menyn under Inställningar finns möjlighet att välja språk. Edlevo stödjer språken svenska, engelska, finska och norska.

I menyn under "Visa fullständig profil" kan du se och uppdatera dina kontaktuppgifter registrerade i kommunens barn- och elevregister. Det är viktigt att förskolan och skolan har rätt kontaktuppgifter till dig då uppgifterna används vid kontakt med dig, samt vid utskick av viss information.

Under Frånvaro kan du anmäla frånvaro för ditt/dina barn, se anmäld och rapporterad frånvaro. Du får en notifikation när oanmäld frånvaro registreras i skolan. Observera att denna notifikation inte syns i webbversionen.

Under Information visas nyheter publicerade för ditt/dina barn. Du får en notifikation när en ny nyhet publiceras. Observera att denna notifikation inte syns i webbversionen. 

I Meddelanden kan du kommunicera med ditt/dina barns pedagoger. Om en pedagog har startat en konversation där även barn/elever och andra vårdnadshavare är inbjudna kan du kommunicera med en hel verksamhetsgrupp. Du får en notifikation när ett nytt meddelande har skickats. Observera att denna notifikation inte syns i webbversionen. 

I Barnschema kan du som vårdnadshavare registrera schema för ditt/dina barn som har en placering i förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Navigera till det enskilda barnet för att registrera schema. Du får en notifikation och en påminnelse i meddelandetjänsten när ditt barns schema är på väg att löpa ut. Observera att denna notifikation inte syns i webbversionen. 

Lovplanering lägger du in inför lov för ditt/dina barn som har en placering i förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Du får en notifikation när det är dags att göra det. Observera att denna notifikation inte syns i webbversionen. 

I Placering kan du som vårdnadshavare avsluta placering för ditt/dina barn som har en placering i förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg

I Skolschema kan du som vårdnadshavare se ditt/dina barns skolschema i grundskolan och på gymnasiet. Navigera till det enskilda barnet för att se skolschemat.

Om du behöver hjälp med eller göra en felanmälan av appen kan du alltid vända dig till kommunen@hoganas.se. Har du övriga frågor som rör Tieto Edu kontakta ditt barns mentor.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen