Eleshults förskola

Granne med Nyhamnsskolan ligger skolområdets förskola: Eleshults förskola. Förskolan invigdes våren 2016 och erbjuder ljusa, fräscha anpassade miljöer för barn i de olika åldrarna, mitt i Kullabygdens underbara natur. Genom närområdet med bibliotek, lekplatser och en härlig natur ges barnen möjlighet att på olika sätt utforska en lustfylld och lärorik närmiljö.

Bra förutsättningar som ger en god start i livet

Hos oss arbetar välutbildade och engagerade förskollärare och barnskötare. Vi har även tillgång till specialpedagog som stöd till barn, föräldrar och pedagoger. Hos oss möter du som förälder pedagogisk mångfald till ditt barn.

På Eleshults förskola använder oss av förskolepedagogik där vi vill stimulera och utmana ditt barns lärande inom alla områden som det står beskrivet i vår läroplan för förskolan. För oss är det viktigt att barnen får ha roligt, att de får leka och utveckla sin kreativitet och fantasi.

Vi vill att barnen ska känna glädje i att få vara ute i naturen! Där vi pedagoger är goda förebilder tillsammans med er föräldrar. Hos oss får ditt barn en god start i livet och goda förutsättningar för framtiden.

Sök förskoleplats

Via vår e-tjänst här nedan lämnar du din ansökan om förskoleplats. I e-tjänsten kan du registrera en ny ansökan, ändra en tidigare ansökan eller begära en omplacering.

Rektor: Maria Drugge

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen