Kunskapsforum

Kunskapsforum finns på Långarödsvägen 30, granne med Kullagymnasiet. Om du kommer från parkeringen går du mot skolans huvudentré och i byggnaden till vänster finns vi.

Vi öppnar igen för personliga besök och återgår till lektioner på plats från och med den 14 juni. Under sommaren är det bemannat varje dag, men med begränsad service. Vi rapporterar inte in nya kurser eller betyg till CSN under juli månad.

Våra kontaktuppgifter:

Pia, studie- och yrkesvägledare, tel: 042-33 78 27 e-post: pia.petersson@hoganas.se

Ulrika, administratör, tel: 042-33 78 26 e-post: ulrika.adsersen@hoganas.se

För studie- och yrkesvägledning är du välkommen att boka en tid.

Här bokar du tid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På tisdagar och torsdagar klockan 13.00-16.00, är du välkommen till oss utan att ha bokat tid, för kortare ärenden. Detta gäller invånare i Höganäs, kommer du från en annan kommun får vi hänvisa dig till vägledningen på din hemort.

Våra ordinarie öppettider är måndag, tisdag och torsdag klockan 08.00-16.00 med stängt för lunch klockan 12.00-13.00. Onsdagar har vi öppet till klockan 18.00 och på fredagar har vi enbart öppet för bokade besök till studie- och yrkesvägledare.

Vi är granne med Kullagymnasiet i hörnet väg 111/Långarödsvägen: se karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen