Yrkesutbildningar Komvux

Yrkesutbildningar för vuxna på en plats! Du kan via Familjen Helsingborg få en gymnasial yrkesutbildning. Kommunal vuxenutbildning (komvux) anordnas av kommuner eller av privata aktörer på uppdrag av kommunen.

På komvux hittar du utbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Inom den gymnasiala vuxenutbildningen finns det ett stort utbud av yrkesinriktade utbildningar. Du hittar aktuellt utbud av yrkesutbildningar på skanevux.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Alla dessa utbildningar är öppna för invånare i någon av kommunerna inom Familjen Helsingborg.

En yrkesutbildning inom komvux ger dig nya chanser på arbetsmarknaden. Det är ett bra alternativ om du är arbetslös, om du är nyanländ till Sverige eller om du vill byta yrkesbana.

I Höganäs startar vi två utbildningar varje år, det är en ettårig utbildning till kock samt en undersköterskeutbildning. Båda två är lärlingsutbildningar, det innebär att du är en till två dagar i veckan på skolan och har teori, resten av veckan är du ute på din lärlingsplats och lär dig yrket "med händerna".

Kontakt & adress

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: