Logo-visit

Jill Johnsson - Rose Garden - Bläsinge gård

Det utlovas både nya och gamla låtar från countrystjärnan Jill Johnsson. Ta med egen picnic och slå dig ner i denna mysiga miljö!

Jag har nog aldrig tidigare varit så förväntansfull inför en sommarturné förut, längtan har varit stor att få komma ut och möta arrangörer och publik. Turnén har döpts efter min kommande singel, ”Rose Garden”, som är en låt som jag har pratat om att släppa sedan jag var i övre tonåren. Lynn Andersons 70-talshit blir ytterligare en pärla från Music Row i Nashville som jag ständigt återkommer till."


”Ur en annorlunda tid har det fötts kreativitet och inspiration och jag har aldrig skrivit så mycket musik själv som jag har gjort under den här perioden, vilket har varit ett stort steg för mig. Även om jag fortfarande skriver med andra så kommer flera låtar på nästa platta varit skapade i stunder när jag önskat att jag varit ute och spelat. Albumet kommer först i höst men som vanligt kommer jag blanda nytt och gammalt på mina konserter, jag kan inte hålla mig från att få spela upp nytt material för min härliga publik för feedbacken är alldeles för värdefull."

Boka biljetter här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

Datum:

Tid:

19:00 - 21:00

Ort:

Jonstorp

Plats:

Bläsingegård, Gamla Södåkravägen 127
Sidansvarig: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: