Logo-visit

Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Visit Höganäs

Upptäck Höganäs

Trängselupplysning

I Höganäs Kullabygden har vi en del platser som är extra välbesökta under vissa perioder på året, Kvickbadet, Mölle hamn och Kullens fyr vid Kullabergs spets. Här kan du hålla koll på hur besökstätheten och eventuell trängsel ser ut på dessa platser direkt i din mobil. Och kanske istället välja en annan av våra pärlor, för att undvika trängsel.

Turistinformation

Varmt välkommen till Höganäs Kullabygden. Njut av allt som denna vackra plats har att erbjuda i mån av kulinariska upplevelser och besöksplatser. Vi finns här för att hjälpa dig på din semester!

Sommar i bygden

Djupa bokskogar, mjuka sandstränder, glittrande hav, insprängda badvikar i ett bergigt landskap och små idylliska kustbyar. Just det och lite till har Höganäs Kullabygden. Så, vill du ha lugn, äventyr eller bara vara ett med naturen? Då är det här du ska spendera sommaren 2021!

Vi har svaret

Behöver man åka utomlands för att uppleva höga berg, dramatisk kust, vingårdar, vackra alléer, levande kulturlandskap, djupa skogar och magiska byggnader? Många frågor, vi har svaret, världen väntar i Kullabygden!

Starta företag i Höganäs

Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt att driva företag i Höganäs kommun. Gå till våra näringslivssidor och läs mer.

Flytta till Höganäs

När du väl besökt Höganäs Kullabygden en gång är chansen stor att du vill vill återvända och vem vet kanske även flytta hit!

En del av Två Halvöar

Kullahalvön och Bjärehalvön – Två halvöar fyllda av
aktiviteter, upplevelser och njutning.

Till toppen