Logo-visit
Sommarfestens logotyp. Illustration.

Hur funkar det?

Prova på Kullaberg är upplagt för att du som besökare ska få testa så många olika aktivteter som möjligt under en och samma dag. Vårt mål är att du ska kunna starta dagen med att klättra upp för de branta klipporna på urberget, kasta ankare och paddla ut på en SUP innan du testar att laga lokala delikatesser över en öppen eld. Kanske avslutar du dagen med att swisha förbi berget i en ribbåt och leta tumlare!

Aktiviteter

Sammanlagt finns det 15 st aktiviteter att testa på Prova på Kullaberg under 5st olika aktivtetspass, så det gäller att planera och prioritera vad du vill testa. Tiderna för när varje aktivitet startar är: 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00. De flesta aktiviteter håller på i 60 min vilket innebär att det finns 30min att ta sig till nästa aktivitet.

Ett fåtal aktiviteter har ett speciellt upplägg. Grottvandring har exempelvis bara 1 avgång och tipspromenaden med friluftsfrämjandet håller på över flera aktivitetspass utan en satt starttid. Du kan läsa mer om varje aktivitet via länken nedan.

Mer info om aktivteterna hittar du på bokningssidan här.

Prova på hubbar & Shuttlebuss

Det finns 6st hubbar som de olika aktiviteterna utgår ifrån. Mölle hamn, Björkeröd, Kullabergsstugorna, Ransvik & Fyrparkeringen och Arilds hamn. Det kommer att gå en shuttlebuss mellan de olika aktivteterna som är anpassad så att man hinner till sitt nästa stopp!

Tidtabell

Buss 1
09:30 Mölle hamn– Kullabergsstugorna – Ransvik - Kullens fyr
11:05 Kullens fyr – Ransvik – Kullabergstugorna - Mölle hamn
12:35 Mölle hamn – Kullabergsstugorna – Ransvik - Kullens fyr
14:05 Kullens fyr – Ransvik – Kullabergstugorna - Mölle hamn
15:35 Mölle hamn – Kullabergsstugorna – Ransvik - Kullens fyr
17:05 Kullens fyr – Ransvik – Kullabergstugorna - Mölle hamn

Buss 2
11:05 Mölle hamn – Ransvik – Kullabergstugorna - Kullens fyr
12:35 Kullens fyr - Ransvik – Kullabergstugorna - Mölle hamn
14:05 Mölle hamn – Ransvik – Kullabergstugorna - Kullens fyr
15:35 Kullens fyr - Ransvik – Kullabergstugorna - Mölle hamn

Klicka här för att se aktivitetskartan , 73.6 kB.

Boka aktiviteter

För att säkra din plats på de aktiviteter du vill testa så bokar du in dig i förväg på det du vill göra. Vissa aktiviteter tar ut en mindre summa medans andra är helt gratis att testa på. Du bokar allt via vår bokningssida där du även hittar mer info om uppläggen för de olika aktivtiteterna och vad du ska tänka på innan.

Vissa aktivteter tar även emot drop-in under dagen i mån av plats, men för att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att ni bokar er plats i förväg!

Har du några frågor?

Tveka inte att skriva till oss: visit@hoganas.se

Image description
Till toppen