Logo-visit

Flickorna Lundgren

Kom och jobba med oss i vårt stora gäng på Flickorna Lundgren Cafe och Restuarang– ett äkta retroställe med fina traditioner.

Oss hittar ni i djupaste Kullabygden i en naturskön liten by vid namn Skäret. Nyklippt gräs, räfsade gångar, massor med blommor och nyputsade kopparkannor.

Vi är ett klassiskt och välkänt typiskt svenskt sommarcafé/restaurang med ett fantastiskt läge det mycket populära Kullabygden i södra Sverige. Under säsong har vi många besökare och arbetar alltid för att våra gäster ska få ut så mycket som möjligt av sitt besök hos oss. Vi har ett högkvalitativt bageri och kök. Vår ambition är att bevara gamla tiders recept och ge det en modern touch. Allt i bageriet & köket görs från början och med hög ambition och kvalitet. Vi är ett 50-tal personer som arbetar här under säsong med härlig stämning.

Inför säsong 2022 söker vi kock, bagare, servis heltid 14 juni-14 augusti. Boende finns att hyra om så behövs. Bra att veta – vi ligger på landsbygden i ett lite pittoreskt fiskeläge så bil och körkort är bra.

Vi är en trygg arbetsplats, är medlemmar i Visita, ordning och reda, kvalitet och glädje, vi tar hand om vår personal!

Välkomna att söka till ett roligt säsongsjobb i underbara Kullabygden.

Mejla din ansökan: gunilla.t@flickornalundgren.se

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen