Logo-visit

Badplatsinfo

Kullahalvön är med sin sju mil långa kust en utmärkt plats för ett svalkande bad. Vill du veta vilken badplats som passar dig bäst? Kolla in vår badkarta här nere och hitta din favoritstrand! Här finns även information om både temperatur, vattenkvalitet och vilket typ av service du kan förvänta dig på de olika badplatserna.

Badvattenskvalitet

Det är viktigt att kvaliten på vatten är bra när du badar. Därför tar vi regelbundet prover på vattenkvaliten runtom Kullahalvön. Vill du se aktuell status kan du scrolla till din badplats i kartan eller trycka på länken nedan. Du kan också läs mer om hur vi tar proverna här

fsd

Parkering vid badplatser

Det ska vara smidigt att ta sig till och runt vår halvö. På länken nedan finner du enkelt var det är bäst att parkera när du besöker våra badplatser. Och vet du vad, alla parkeringsplatser i kommunen är avgiftsfria!

fsd

Låna strandleksaker

Är du en som inte gillar att ligga still på stranden utan hellre aktiverar dig. Då är ett bra tips att besöka Sportcenter innan du beger dig till havet. Där kan du nämligen helt gratis låna massor av roliga strandleksaker och annat!

Upplev mer av Kullahalvön

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen