Logo-visit

Barnens Kullahalvö

Klättra i träd, bygga sandslott, , utforska grottor, spana efter tumlare,
plocka jordgubbar, meta krabbor eller åka gocart. I Höganäs, Kullabygden finns det mycket att göra för barnen, stora som små. En kommer en mix av upplevelser och platser som barnen kommer att älska!

Pannkaksladan

Djur, cross-cart och pannkakor i stora lass på Pannkaksladan

Pannkaksladan på Ekhaga Gård i Höganäs är en familjeutflykt och en häftig mix av mini-zoo, restaurang och aktiviteter som cross-cart och hinderbana. Här finns djur som alpackor, åsnor, hundar, höns och kaniner. En djursafari går att boka där man får vara med och mata djuren och klappa dem. Här kan du också låta barnen köra Cross-Cart eller minifyrhjuling. Eller varför inte utmana varandra i den nya 40 m långa hinderbanan? Och bäst av allt, kanske Europas största pannkaksbuffé med extra allt! Läs mer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lekplatsen vid Kvickbadet

55 lekplatser att välja mellan!

Sjunkande skepp, drakborgar och slänggungor. I Höganäs, Kullabygden finns 55 lekplatser att välja mellan i våra parker, grönområden och längs med våra stränder. Var du än befinner dig är det alltid nära till lek!
Här hittar du en karta över alla lekplatser. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skatepark

Höganäs Skatepark - Kullask8en

Med 800 kvm betongyta och 1300 kvm skatebar yta runt om är Höganäs Skatepark den största skateboardanläggningen i nordvästra Skåne. Höganäs Parken är en betongpark med bowl och streetyta. Här hittar du alla typer av skateboardelement som passar alla nivåer. Streetytan bjuder bland annat på trappor och rails. Runt betongparken finns asfalterade ytor med fokus på street. I anslutning till skateparken ligger en BMX-bana och ett pumptrack. Skateparken ligger vid Kullagymnasiets skolgård, Långarödsvägen 30.
Läs mer här.

Ugglestigen

Parkourpark, hinderbana och ugglestig längs med aktivitetsstråket!

Börja vid sportcentret och parkourbanan och ta er in mot centrum längs med aktivitetsstråket. Här kan ni utmana varandra på hinderbana, klättra och studsa på mötesplatsen, kolla in den senaste graffitin på graffitiväggen och gå balansgång längs med ugglestigen. När mörkret faller på kan du uppleva en lila stjärnhimmel, längs med aktivitetsstråket finns att göra hela dagen!
Här hittar du en karta över hela stråket.

Kullabygdens vanilj och choklad

Italiensk gelato på Kullabygdens vanilj och choklad

En bit av Italien i hjärtat av Kullabygden, närmare bestämt Salthallarna. Här kan du njuta av hemmagjord gelato på råvaror från närområdet, förädlade till den lenaste glass! Smaker som hasselnöt, jordgubb och tuttifrutti kan få varenda litet barnhjärta att slå lite snabbare! Här finns också gott kaffe rostat på plats för de äldre i sällskapet, eller varför inte ta en lokalproducerad hos grannen Höganäs Bryggeri.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen