Logo-visit

Presented by locals - Surf, vandring och vin på Kullahalvön!

Upplev Två halvöar och Kullabygden genom en lokalbos perspektiv! Följ australiensaren Will på hans äventyr genom Två Halvöar och få en inblick i hur vardag kan se ut här. Varför han fann sitt paradis just i Kullabygden!?

Will jobbar som vinbonde på Arilds vingård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Kullahalvön och gillar att spendera sin tid utomhus i naturen runtom Kullaberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. För honom var det kombinationen av vinodlingar, surfing och möjligheten till naturnära äventyr precis utanför dörren som fick han till att flytta till platsen.

Trots naturen och de unika förutsättningarna som finns här är det människorna som gör Kullabygden så speciellt enligt Will. Platsen är fylld med spännande, kreativa och välkomnande människorna som gör sin egen grej. Det är en plats där det är lätt att finna sitt eget paradis, och dit alla är välkomna helt enkelt!

Kanske kan du hitta dit eget paradis hos oss?

Kullahalvön är utmärkt för en weekend under hösten då vinet ska skördas, vandringslederna skiftar i nyanser av gult och havet bjuder in till både surf och kallbad Öppnas i nytt fönster.!

Efter en heldag i naturen, vad lämpar sig bättre än att sätta sig vid ett dukat bord och njuta av närproducerad mat och dryck hos någon av våra många restauranger Öppnas i nytt fönster. och sedan sjunka ner i en skön säng på ett av Kullahalvöns många hotell. Öppnas i nytt fönster.

In och boka din äventyr nu!

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen