Logo-visit

Mitt Två Halvöar - En resa genom Kullabygden

Upplev Två halvöar och Kullabygden genom en lokalbos perspektiv! Mats driver det berömda hamburgarhaket Garage Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Höganäs. Han är född och uppvuxen i Bräcke nära Brunnby och har bott i Kullabygden hela sitt liv, nu berättar han varför!

Mats beskriver hur människorna och entreprenörernas passion är det som bidrar till att Kullabygden är en så fantastisk plats. Passionen som finns är signifikant för området.

Trädgården på Skäret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. utgör första stoppet på turen där Mats gärna njuter av ostron eller en bit ost i solen. Verksamheten beskrivs som opretentiöst och att kvaliteten lyser igenom hela vägen. – ”Det är fantastiskt att sitta där i solen ett tag och bara njuta av livet.” Säger Mats.

Motorcykeln tar oss vidare ut på Kullahalvön genom pittoreska byar och avslutas på väl omnämnda restaurangen Holy Smoke BBQ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kullahalvön upplevs bäst på plats och är utmärkt för en weekend på motorcykel, cykel eller med bil. Och efter en heldag på slingriga vägar, vad lämpar sig bättre än att sätta sig vid ett dukat bord och njuta av närproducerad mat och dryck hos någon av våra många restauranger Öppnas i nytt fönster. och sedan sjunka ner i en skön säng på ett av Kullabygdens många hotell. Öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen