Testa nytt tillfälligt utegym i Höganäs

Är du redo att testa det senaste inom utegym? Från 14 mars till 22 maj har du möjlighet till det när Höganäs kommun hyr in ett tillfälligt utegym för att undersöka efterfrågan av ett nytt utegym.

Från den 14 mars fram till 22 maj kommer nio stycken maskiner vara tillgängliga för allmänheten att använda. Från och med 14 mars till 17 april kommer gymmet vara placerat vid Kvickbadet. Efter det flyttas gymmet till Nymbergs park där det kommer stå från 18 april till 22 maj.

Vad är unikt med gymmet?

Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler nu dra nytta av gymmet och uppnå en mer dynamisk träning. Varje maskin är utrustad med sensorer som samlar in data om användningen, på så sätt får vi reda på hur många som använder gymmet under perioden och vila maskiner som är mest populära. Till varje redskap finns det tydliga instruktioner på hur du använder maskinen.

Invigning

Den 18 mars har vi invigning av utegymmet i Nymbergs park mellan klockan 12.00-13.00. Då finns dessutom en instruktör på plats som förklarar för dig hur du på bästa sätt använder utegymmet efter din egen förmåga.

Berätta för oss vad du tycker

Vi hoppas att du kommer vilja prova utegymmet under de månader som det finns på plats i Höganäs. Nu har du möjlighet att påverka så se till att besvara enkätfrågorna via länken nedan så vi får ta del av din åsikt om utegymmet!

Länk till enkäten: Utegym nymbergs park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: