Dags att ansöka om skolskjuts

Nu är det dags att ansöka om skolskjuts inför läsåret 2024/2025. Även om ditt barn tidigare har fått skolskjuts beviljad, behöver du göra en ny ansökan. Varje ansökan bedöms individuellt baserat på nuvarande behov och omständigheter. Nytt för i år är att det finns två e-tjänster för ansökan. Tidigare fanns endast en e-tjänst.

För att säkerställa att ditt barn kan få skolskjuts nästa läsår, ber vi dig att fylla i och skicka in din ansökan senast den 15 maj via våra e-tjänster. Det är viktigt att du gör din ansökan före 15 maj för att undvika förseningar eller missförstånd.

Det finns två e-tjänster för ansökan:
E-tjänst: Skolskjuts för elever i grundskola, anpassad grundskola och anpassad gymnasieskola för läsår 2024/2025. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-tjänst: Skolskjuts för elever över 18 år i anpassad gymnasieskola läsår 2024/2025. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är viktigt att du använder rätt e-tjänst och att ansökan fylls i korrekt och så detaljerat som möjligt. Ju mer information vi har om ditt barns behov och situation, desto bättre kan vi bedöma och bevilja skolskjutsen.

Se till att du lämnar aktuella kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig vid eventuella frågor eller kompletteringar.

Kom ihåg att ansöka senast 15 maj.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: