Två Halvöar Business

Höganäs, Ängelholm och Båstad samarbetar under varumärket Två Halvöar Business. Vi kör inspirerande nätverksträffar och entreprenörsskola tillsammans.

Den 8 december hade vi en härlig inspirerande kickstart på morgonen med Två Halvöar Business på temat våga tänka stort. Vi fick lyssna på Norrvikens VD Camilla Berthilsson, Johan Ingelsberg som tillsammans med sin fru äger Ostbutiken och som också blev årets företagare i Ängelholms kommun och Emma Zetterberg som äger Baguetterian och med sig hade hon Ann Seth som är produktionschef. Om du missade detta tillfälle så kan du se det här.

Två Halvöar Business

Under 2022 kör vi tre Två Halvöar Business, med inspiration och nätverkande med och för företag på Två Halvöar. Boka in den 16 februari - 19 maj - 26 oktober redan nu.

Två Halvöar Business Class

Kunskap, inspiration och nätverk för dig som drömmer eller precis startat eget. Vi sätter igång den 9 och kör en träff den 16 november, sedan blir det en paus där du får lite hemläxa, ska genomföra en rådgivning med Nyföretagarcentrum och om du vill träffa en mentor som själv startat sitt eget företag. Därefter träffas vi igen den 18 och 25 januari. Mer info kommer inom kort. Är du intresserad och vil lveta mer kontakta näringslivsutvecklare josefine.marklund@hoganas.se .

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen