Årets budget- och skuldrådgivare finns i Höganäs

Bodil Nordin har utsetts till årets budget och skuldrådgivare. Hon har tilldelats Skärstrutspriset som går till den som gör de mest hjältemodiga insatser i de mest hopplösa situationer.

- Det känns stort och är väldigt roligt. Det stora är att detta är ett bevis och en symbol för att vi gör skillnad för dem vi möter i vardagen, säger Bodil Nordin som är budget- och skuldrådgivare på socialförvaltningen i Höganäs kommun.

Bodils arbete och engagemang har uppmärksammats på många sätt genom åren. Det årliga Skärstrutspriset delas ut av Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare (BUS) med cirka 450 medlemmar. Det var hennes kollegor som hade nominerat Bodil till priset och prisutdelningen ägde rum vid de årliga BUS-dagarna tidigare i veckan.

Vi säger stort grattis till Bodil! Här kan du läsa nomineringen:

”Den person som i år tilldelats skärstrutspriset är en person som många ser upp till och som alltid håller ribban högt för vår yrkeskår. Hon har förmågan att alltid leverera klara och tydliga svar på ett enkelt sätt, även när det handlar om komplicerade situationer eller frågor. Hon har under lång tid gjort otroligt mycket för yrkeskåren, varit ett bra ansikte utåt och inspirerat många kollegor. Hennes lugn ger trygghet åt både rådsökanden och oss kollegor. Med sin positiva inställning och med sitt glada humör sprider hon glädje till oss alla! Under hennes ledning lyftes föreningen till en ny nivå med nytt arbetssätt och fokus på viktiga områden.”

Läs mer här om Höganäs kommuns budget- och skuldrådgivning och hur du kommer i kontakt med dem. Öppnas i nytt fönster.

 

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: