Isak - strandvärd

Är du sugen på att få ge badande semesterfirare god service och samtidigt hålla ett öga på vad som händer i vattnet och rycka ut vid behov? Då kanske strandvärd hade varit jobbet för dig. Möt Isak som sommarjobbade på Kvickbadet.

Isak fick soommarjobba som strandvärd på Kvickbadet.

Vad har du fått göra på ditt sommarjobb?
– Det har varit att se till så att alla har det bra här på Kvick och se till så att allting funkar och att inget händer i vattnet och om någon skadar sig så plåstrar vi om dem. Vi är här så att folket har det bra helt enkelt! De dagar då vädret inte varit så bra har vi tagit fler rundor runt Kvick och i hamnen och sett till så att det är bra där också.

Vad är det bästa med jobbet?
– Det är när folk kommer upp och snackar med oss, speciellt när turister kommer så man får svara på lite frågor. De dagar då det varit lite dåligt väder är det kul att folk ändå kommer och pratar med oss så vi har lite att göra.

Har du fått någon erfarenhet från jobbet som du tar med dig i framtiden?
– Ja jag har fått lära mig hur man beter sig och möter människor i olika situationer och hjälpa folk som har fått små skador.

Har du något tips att ge till framtida sommarjobbare?
– Jag gillar att hjälpa folk och att vara ute så därför passade jobbet mig bra, så känner du att det låter roligt är detta ett bra jobb för dig. Och om du får jobb som strandvärd så var extra trevlig mot människorna du möter och njut av att du får vara här istället för att behöva göra något tråkigare.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: