Väx hos oss och med oss

Här driver du din egen vidareutveckling. Höganäs kommun är en stor organisation med olika arbetsområden och varierande arbetsuppgifter – här kan du växa och utvecklas.

Många av våra medarbetare gör en karriärresa. Här finns det goda chanser att börja i en roll och med tiden utvecklas vidare till fler utmaningar och större ansvar inom organisationen. Vägen för din karriär inom Höganäs kommun bestämmer du själv. Du kanske vill byta inriktning, bli chef eller byta förvaltning. Det finns stora möjligheter att både utvecklas i din yrkesroll och helt byta tjänst.

Leda, bredda eller fördjupa?

En lyckad karriär kan betyda många olika saker. För vissa innebär det en chefsposition medan det för andra innebär att bli specialist inom ett specifikt område. Oavsett vilken karriär du siktar mot vill vi vara arbetsgivaren som ger dig möjlighet att ständigt utvecklas och följa dina ambitioner.

Delta i förbättringsarbeten och utvecklingsuppdrag

Hos oss får du möjlighet att delta i olika uppdrag parallellt med dina vanliga arbetsuppgifter. Uppdragen kan vara på olika nivåer. Du kan vara engagerad i något som rör din arbetsgrupp eller delta i uppdrag som rör hela kommunen. Det finns många typer av uppdrag, exempelvis handledare, digital ambassadör, hälsoinspiratör och webbredaktör.

Tid för innovation

Ibland finns det också möjlighet att delta i ett utvecklingsarbete på heltid. Utvecklingsavdelningen är ett spännande exempel på detta. De stöttar kommunens verksamheter genom att ta fram idéer och prototyper som löser olika behov och problem. Ett annat exempel är innovationsfonden, ett initiativ för att öka innovationstakten. ​​​En innovation behöver inte vara stor och revolutionerande. Det kan vara en liten idé som gör skillnad, förnyar och effektiviserar. Vi har många medarbetare med innovativa idéer men de kan inte alltid finansieras inom verksamhetens ordinarie budget. Här kan innovationsfonden, som har miljoner att fördela på innovativa idéer, hjälpa till. Allt börjar med en idé hos dig som medarbetare!

Vi vill bli fler!

Höganäs kommun har drygt 2 400 engagerade medarbetare som varje dag är med och bidrar till kommunens utveckling. Vi vill bli fler, bli en av oss!

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: