Piffl – spontan lek och aktivitet nära dig

Piffl är rosa aktivitetsboxar fyllda med utrustning till sport och lek som är tillgängligt för utlåning dygnet runt. Aktivitetsboxarna gör det enkelt att aktivitera sig, både spontant eller planerat.

För att låna utrustning laddar du ner appen Piffl och går till någon av våra två aktivitetboxar. Det finns en vid Kvickbadet och en vid Retroplattan. innehållet i de båda boxarna är anpassade efter miljön omkring.

Att hyra utrustning från aktivitetsboxarna kostar 10 kronor i timmen. Läs mer på Piffls hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Så gör du för att börja Piffla

Ladda ner appen, välj aktivitet, spela och lämna tillbaka!

 1. Ladda ner appen Piffl
  i app store Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Google play Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
 2. Välj aktivitet
  Sök upp en box i appen och välj bland de olika aktiviteterna. För att öppna facket behöver du befinna dig inom 5 meter från boxen. Glöm inte stänga facket innan ni kör igång.
 3. Spela!
  Sätt igång! Utrustningen ska tillbaka till samma box och fack så ett tips är att hålla er i området. Ha nu en massa skoj!
 4. Lämna tillbaka
  För att avsluta hyran behöver du befinna dig inom 5 meter från boxen. När du avslutar hyran öppnas rätt fack. Återlämna utrustningen lika prydligt som du fick den och följ instruktionerna i appen.

Här finns Piffls aktivitetsboxar

 • Kvickbadet
 • Retroplattan
Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: