Edlevo

Höganäs kommun använder Edlevo som barn- och elevregister. I appen eller via webbversionen sköter du som vårdnadshavare de mer "sällanuppgifterna", så som ansöka om barnomsorg, säga upp barnomsorg, ändra kontaktuppgifter och ändra inkomstuppgifter. På denna sida hittar du länkar till app och webbverison.

App nedladdning

Edlevo finns för nedladdning i Apple App Store och Google Play Store.

Edlevo webbversion

I webbversionen av Edlevo kommer du åt samma funktioner som finns i appen. Tänk på att webbversionen inte har den typ av stöd för notifikationer i telefonen som appen har.

Inloggning

För att garantera säker och trygg inloggning loggar du in med Mobilt BankID eller Freja eID. Edlevo stödjer inloggning för en vecka. Efter en vecka krävs ny inloggning.

Så här fungerar Edlevo app/webbversion

På startsidan ser du ditt/dina barn i den verksamhet där Edlevos funktioner används. Du kan välja att använda vissa av tjänsterna för alla barn direkt på startsidan eller ”swipa” till enskilt barn för att ta del av tjänsterna för det barnet. Längst upp i högra hörnet finns också en meny.

De funktioner som visas i Edlevo kan variera per barn på grund av vilken funktionalitet som används i den verksamhet som barnet tillhör.

I menyn under Inställningar finns möjlighet att välja språk. Edlevo stödjer språken svenska, engelska, finska och norska.

I menyn under "Visa fullständig profil" kan du se och uppdatera dina kontaktuppgifter registrerade i kommunens barn- och elevregister. Det är viktigt att förskolan och skolan har rätt kontaktuppgifter till dig då uppgifterna används vid kontakt med dig, samt vid utskick av viss information.

I Placering kan du som vårdnadshavare avsluta placering för ditt/dina barn som har en placering i förskola och fritidshem.

Om du behöver hjälp eller vill göra en felanmälan av någon av Edlevos funktioner kontakta i första hand ditt barns mentor eller ansvarig pedagog.

Platserbjudande och inkomstuppgifter

I denna e-tjänst kan du svara på platserbjudande och registrera samt uppdatera inkomstuppgifter om du har barn inom förskola och fritidshem. Tjänsten kräver inloggning via e-legitimation.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: