Flytta till Tornlyckan

Tornlyckan växer fram bit för bit. En del bostäder är redan byggda och andra är på gång att bli klara eller börja byggas. På denna sida kan du läsa mer om vilken typ av bostad som byggs och vilken entreprenör som står bakom dem. Kontakta entreprenören om du vill veta mer om bostäderna.

Hyresrätter – K-Fastigheter

Vi utökar nu vårt bestånd i Höganäs och bygger 41 attraktiva hyreslägenheter i nya stadsdelen Tornlyckan.

Våra trivsamma lägenheterna är fördelade från två till fyra rum och kök, 51,2–91,7kvm. Här får du ett boende som håller hög standard såväl inomhus som utomhus.

Vi har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är ett vitt kvalitetskök från Ballingslöv med en grå stenbänkskiva, självklart utrustat med diskamskin och inbyggd mikro. I det helkaklade badrum finns det tvättmaskin och torktumlare. Ett boende som erbjuder det lilla extra.

Inflyttning beräknas årskiftet 2024.

Mer information

Seniorlägenheter och radhus – Riksbyggen

Riksbyggen är med i utbyggnaden av Tornlyckan – för närvarande planeras för 35 Bonum seniorlägenheter och 17 radhus i varierande storlek.

I Bonumlägenheterna som är bostäder för dig som fyllt 55 år kan du välja mellan 2–4 rok, alla med möjliga generösa balkonger och uteplatser.

Radhusen finns i storlekarna cirka 104–140 kvm där de flesta radhusen har sin egen tomt i härligt söderläge.

Planerad säljstart är första och andra kvartalet 2024. Tillträdet beräknas preliminärt till andra kvartalet 2026.

Mer information

Bostadsrätter och hyresrätter – GBJ Bygg

Visionsbild av byggnad. Grafik.

GBJ Bygg har byggt 59 ytsmarta hyresrätter fördelat på tre punkthus. Tillträde beräknas till kvartal 4 2023.

Välj mellan 1–3,5 RoK och 34–72 kvm. Bostäderna är ljusa och samtliga har en balkong eller uteplats. Hiss finns i huset för att enkelt nå samtliga våningsplan.

Uthyrningen pågår, och lägenheterna är klara för inflyttning.

Mer information

Hyresrätter – Hylén fastigheter

Hylén fastigheter har byggt 36 hyreslägenheter på fint söderläge i Tornlyckan. Många höga fönster och ljus inredning bidrar till ljus och rymd i lägenheterna. Fönstren i vardagsrummen går från golv till tak och öppnar upp mot djupa balkonger/uteplatser. På innergården finns en skyddad uteplats med bord och bänkar, en täckt cykelparkering och parkeringsplatser förberedda för elbilar.

Kvarteret Hösten 1 består av två miljöcertifierade byggnader, 4 respektive 5 våningar höga. De får ljusa tegelfasader och förses med solceller och värmepumpar för låg energiåtgång. De minsta lägenheterna är ettor på 35 kvadratmeter, de största är treor på 69 kvadratmeter och tvåorna är på 50 kvadratmeter.

Uthyrningen pågår, och lägenheterna är klara för inflyttning.

Mer information

Bostadsrätter – Nordr

Visionsbild på byggnad. Grafik.

Nordr har byggt bostadsrätter intill den blivande mötesplatsen på Tornlyckan – Framtidsplatsen. Alléhusen består av två femvåningshus med vardera 24 lägenheter som alla är utformade för att erbjuda maximal funktion och bekvämlighet, med smarta lösningar för varje kvadratmeter och gott om förvaring.

Välj mellan ett till fyra rum och kök och 40 till 103 kvadratmetrar. Pris från 1 250 000 kr och planerad inflyttning sommaren 2023. Lägenheterna inreds med Nordrs inredningskoncept som ger en röd tråd genom bostadens alla rum, du väljer mellan stilarna Äng, Fjäll och Fjord.

Inflytt sommaren 2023. Fåtal bostäder kvar!

Mer information

Bostadsrätter – Granitor

Granitor har byggt 38 lägenheter i bostadsrättsform i brf Vyn. Bostäderna finns i varierande storlekar mellan 40-92 kvm med 1-4 rok. Alla lägenheter har inglasade balkonger.

Inflytt sommaren 2023. Fåtal bostäder kvar!

Mer information

Bostadsrätter och radhus – Derome

Visionsbild på lägenhetshus. Grafik.

Derome har byggt både bostadsrätter och radhus. Totalt 17 lägenheter i bostadsrättsform i brf Krukmakaren samt 7 radhus i äganderättsform i kvarteret Keramikern. Bostadsrätterna finns i varierande storlekar mellan 40-92 kvm med 2-4 rok. Radhusen är något större i storlek, 137 kvm i två plan och 5 rok.

Radhusen är slutsålda.

Mer information

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: