Zbuloni Gadishullin e Kullës

Studentët tanë të talentuar të gjuhës amtare kanë përkthyer disa nga vendet e këndshme për t'u vizituar të Gadishullit Kulla. Mirë se vini të përjetoni destinacionet në shqip.

Skäret

Shkëmbinj të egër në një vend të fshehur në Skäret

Në skarn, ju mund të shijoni pamjen e Skälderviken dhe të ndjeni lirinë për t'i lënë flokët të rrjedhin të egër. Ky vend është i domosdoshëm!Të lahesh direkt nga kjo natyrë e egër që ka krijuar mjediset e veta, të kujton lirinë.

Mjöhult är the place to be när skogsälskaren i dig behöver skogens kraft

Kodra Svedberga 

Përgjatë shtegut të kodrës takoni Svedberga Kulle. Një oaz i gjelbër. Pika më e lartë është 62 metra mbi nivelin e detit dhe këtu të pret një pamje që të bën të ndihesh i lumtur brenda. 

Strandbaden Tallbackenskogen

Komod, qendror Höganäs

Shëtisni nëpër rrugët komode në qendër të qytetit Höganäs. Këtu ka shumë dyqane dhe restorante të vogla me cilësi të lartë dhe shërbim personal. Një hedhje guri nga qendra e qytetit është Kvikkbadet dhe porti Höganäs, me plazh të mrekullueshëm me rërë, ushqim të mirë dhe akullore! 

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: